Welkom, professional

TEXTIEL BESTELLEN


Zowel op eigen aangeleverd textiel, als op textiel dat wij met zorg voor u uitkiezen.

Textiel dat via ons besteld wordt, wordt gratis vervangen bij fouten van onzentwege.


Wij werken met een uitgebreide catalogus aan merken en producten.

TEXTIEL PERSONALISEREN

BEDRUKKEN

bedrukken textiel antwerpen kleine oplage

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw textiel te voorzien van uw gewenste tekening, logo of tekst. Een bedrukking wordt vooral gekozen voor een groot oppervlakte te bewerken, of op dunne stoffen.


Afhankelijk van jouw noden bedrukken we door middel van flexfolie, flock of DTF transfersdruk. Door deze manier van werken is het mogelijk om te personaliseren zodat op elk kledingstuk een andere naam komt, voor dezelfde prijs. 

BORDUREN

borduren werkkleding of truien kleine oplage Antwerpen

Borduren heeft een heel klassevolle uitstraling en is een zeer duurzame optie. De tekst of logo wordt door middel van steken op het textiel aangebracht en kan er niet uitgewassen worden.

TEXTIEL BEDRUKKEN


Door middel van hitte van de warmtepers, wordt de tekening overgezet op het textiel. Daarom is dit ook gekend als transferdruk.

Bedrukken is interessant bij dunne stoffen of voor grote en kleurrijke afbeeldingen.

Het is belangrijk dat je een zuiver bestand doorstuurt van je logo of afbeelding om te bedrukken.


WAAROM WIJ NIET WERKEN MET ZEEFDRUK

Wij maken geen gebruik van de  de meest gekende drukmethode, namelijk de zeefdruk.

Door onze Flexfolie en DTF-transferdruk kunnen wij het bedrukken vanaf 1 stuk aanbieden. Dit is voordelig voor kleine oplage, maar ook voor een grote oplage met mogelijkheid tot personalisatie, bijvoorbeeld een eigen naam.

Nog een groot voordeel is dat er geen instelkosten zijn per kleur, integenstelling tot zeefdruk.


Al het textiel wordt gepersonaliseerd in ons atelier te Schilde, in Antwerpen. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

DRUKMETHODES

TEXTIEL BEDRUKKEN

MET FLEXFOLIE


Dit is een interassante drukmethode aangezien hier veel handwerk aan te pas komt. Elke rol flexfolie heeft een eigen kleur. De hoeveelheid rollen die gebruikt worden hangt dus af van de hoeveelheid kleuren die in het ontwerp schuil gaan. De plotter snijdt de gewenste delen uit, en nadien worden de overbodige delen weggepeld. Vervolgens wordt de folie op het textiel aangebracht en met warmte en druk bevestigd.

Om deze reden is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid kleuren, maar niet in dezelfde maten als bij zeefdruk.


Deze methode wordt vooral gekozen voor logo's in één kleur en is ook interessant als de levertermijn zeer kort moet zijn. In sommige gevallen kunnen we nog  dezelfde dag leveren.

bedrijfskleding bestellen met logo Antwerpen Ski Jas Big Bear bv

TEXTIEL BEDRUKKEN

MET DTF TRANSFERDRUK


Direct To Film is een mooie kwaliteit en laat het toe om in full color te bedrukken. Dit houdt in dat ongeacht de hoeveelheid kleuren in het ontwerp, de prijs zal afhangen van de grootte van de bedrukking. Hier is ook de mogelijkheid om elk stuk te voorzien van een ander naam in het ontwerp.

Deze methode wordt vooral gekozen voor designs met fijne lijnen.

We hebben alleen jouw bestand nodig in pdf-vorm of svg met een transparante achtergrond.


Nadien kan het textiel gewassen worden tot 40°C, best binnenstebuiten en niet in de droogkast. Zelfs na 60 wasbeurten op 30°C ziet de bedrukking er nog als nieuw uit.


Deze methode heeft een iets langere levertermijn dan de flexdruk, namelijk tussen de drie dagen en de twee weken.

bedrijfskleding bestellen met logo Antwerpen Studentenclub DIefka T-shirts

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN IN ZOWEL GROTE ALS KLEINE AANTALLEN MET LOGO OF TEKST

TEXTIEL

BORDUREN


Borduren is een duurzaam proces. Er ontstaat zo goed als geen afval en behoudt zijn schoonheid, ook na veelvuldig wassen.


De prijs wordt berekend op basis van het aantal steken. Om die reden raden wij grote opgevulde oppervlaktes af. Borduursels zijn dus ideaal voor kleinere oppervlaktes en op artikelen die vaak gewassen worden.


Indien er een logo of een afbeelding op moet komen,  komt er een éénmalige digitalisatiekost van minimum 25 euro bij, afhankelijk van de hoeveelheid steken.


De levertermijn wordt voornamelijk bepaald of er nog iets gedigitaliseerd moet worden of niet, uiteraard in combinatie met de grootte van de oplage en de voorraad.

bedrijfskleding borduren Antwerpen

BEDRIJFSKLEDING BORDUREN IN ZOWEL GROTE ALS KLEINE AANTALLEN MET LOGO OF TEKST

Wij maken graag een gepersonaliseerde offerte op maat voor u en uw bedrijf.